Home

Diner in bed 10 producten-Aphrodisiacs Cosmopolitan Magazine

Welke gerechten of producten ervoor kiezen om seksuele energie te verbeteren en waarom knoflook vóór een datum — dit is goed?

Cosmo beveelt aan

Waar te koop een modieus leren jas en met wat te dragen – Demonteer de belangrijkste trends

19 Mooie en stijlvolle jurken voor volledige vrouwen – Cosmo-selectie

Laten we meteen zeggen: wacht dat na het diner van oesters, gepolijste knoflooksaus en zwetende cacao, je wacht op de nacht van liefde, — dom. Om een ​​normaal libido te behouden, is het belangrijk om constant volledig en evenwichtig te zijn. En mannen en vrouwelijke geslachtshormonen zal zo-zo worden geproduceerd, als je woont op Frey en snoep aardappelen, waarvan het moeilijk is « knijpen» Nuttige sporenelementen en vitamines. Maar de producten van het korte taken hieronder van de oudheid worden als nuttig beschouwd voor het seksuele systeem. Nou, niemand heeft Placebo-effect geannuleerd!

Avocado

Azteken werden zo aangenomen dat de vrucht de seksuele activiteit versterkt die tijdens de collectie avocado bewakte meisjes thuis. En formeel waren juist: Omega-3 draagt ​​bij aan de productie van geslachtshormonen en kalium- en magnesiumsteunvaartuigen.

Oesters

Versterk de productie van testosteron: +100 van uw vriendje. Maar je zult geen pijn doen: vrouwen normale hormoonniveaus zijn nodig voor goed libido. OFTOP: Er is een versie die deze zeeschoten in Aphrodisiaca alleen gerangschikt voor het uiterlijk dat lijkt op vrouwen… Wel, je hebt begrepen.

Kruiden

Een van de leiders — Hete peper, dat capsaïcine bevat: het is deze substantie dwingt ons om te vallen, de wangen zullen opnieuw schilderen, de ogen zijn opgewonden om te schitteren. En voor de stemming voor een romantisch diner Voeg vanille en kaneel toe — Hun geur handelt op magische wijze op mannen en de parfumeurs zijn al heel lang uitgesproken.

Chocola

Uitzondering in de lijst: delicatesse kan het libido onmiddellijk verhogen

https://live-in-venice.com/category-artisans

. Chocolade bevat fenylethylamine, waardoor we een echte euforie ervaren. Niet slecht als calorieën onmiddellijk op een prettige manier kunnen verbranden.

Banaan

Het is de juiste dosis koolhydraten voor avondfitness. En een substantie die de uitstoot van het hormoon van geluk van serotonine stimuleert (dit is voor een momentumeffect). En in het perspectief — Bananen met regelmatig gebruik normaliseren het niveau van kalium, zonder welke ze zeggen dat het moeilijk is om orgasme te bereiken.

Alleen voor vrouwen! En voor degenen die geen schildklierproblemen hebben. Boon versterken de productie van oestrogeen, en dit hormoon is verantwoordelijk voor de cyclus, vruchtbaarheid, het niveau van de luchtbevochtiger van de huid en slijmvliesmembranen.

Knoflook

Verliefd zijn allemaal goed! Knoflook — Krachtige tool voor het verminderen van cholesterol. De gezondere schepen, hoe beter het hart werkt — zonder hem in bed. BELANGRIJK: De allycine toets wordt gemarkeerd op het moment van het snijden van de tanden en tolereert geen warmtebehandeling. Voeg een product voordat het eten zelf en vergeet niet om je geliefde dus zet dat hij niet boos als een kus.

Amandel

Een andere bron van vetzuren, zonder welke het voortplantingsstelsel niet normaal kan functioneren. Zijn verborgen talent — Invloed op seksuele aantrekking. Verantwoordelijk voor deze vitamine E. De naam is vertaald uit het Grieks als « brengen kinderen» — Reacties hier zijn overtollige.

Eet op een viagra kopen lepel elke dag — En er zal een geluk zal zijn: Bohr in zijn samenstelling draagt ​​bij aan de ontwikkeling van oestrogeen (zie. paragraaf « Bonen»). Griekse mannen mengen honing met noten te superservation potentie te krijgen.

probiotica

Plotseling? Maar wetenschappers hebben herhaaldelijk vestigde de verbinding tussen de darmen en de hersenen.

Lees de details hier en hier. muizen « Tevreden» Verschillende lacto en bifidobacteriën en keken naar hun gedrag, wat, vermoedelijk, rustiger en rationeel *. Nou, waar weinig angst is, en al het andere kan uitstekend zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *