Home

Hoe een vibrator – tips en aanbevelingen te kiezen

De vibrator verbetert de gevoeligheid en helpt bij zelfkennis. Daarom is het nooit te laat om deze handige seksgadget te verwerven. Hoe een vibrator te kiezen om aandacht te besteden aan welke parameters &# 8212; Lees over alles in ons materiaal.

In de 21e eeuw, het taboe geassocieerd met masturbatie en zijn discussie eindelijk verzwakken. En dat is prima! Veel oude boeken zeggen masturbatie &# 8212; Dit is een manier om je natuur te kennen via je eigen verlangens. En moderne studies bevestigen alleen dit onbetwistbare feit.

Zichzelf kennen en van jezelf houden &# 8212; Onafscheidelijke concepten. Omdat vibrator &# 8212; Het is niet pro &# 171, schaamte&# 187; of &# 171; leuk&# 187;. Het is jouw toverstaf om het pad naar jezelf te vergemakkelijken.

Grote fout van veel meisjes &# 8212; Strijd mogelijkheden om in contact te komen met je vrouwelijke start. Geloof me, je hebt het volledige recht om plezier te geven en te genieten van je eigen lichaam.

En een ander deel van je lichaam dat je nodig hebt &# 171; pomp&# 187; dus normale masturbatie pompt je seksuele energie en spiergevoeligheid.

Apparaten voor het leren van seksualiteit een enorm bedrag, maar de meest win-win-tool voor het onderzoeken van jezelf &# 8212; Dit is een vibrator. Als je het woord leest &# 171; vibrator&# 187; beschaamd, gooi nu alle denkbeeldige verbod op dit onderwerp en start je weg van zelfkennis.

De eerste vraag waarmee je kunt zien hoe je een vibrator voor jezelf kunt kiezen, geliefd. Een man komt bij ons met klaar &# 171; Tool&# 187; en maak aanpassingen aan de parameters zijn behoorlijk moeilijk, maar met de vibrator is het anders. Alles is in jouw handen, in de letterlijke zin van het woord.

Luister naar jezelf

Kies een goede vibrator &# 8212; Dit is een geheel ding dat bepaalde kennis van jezelf vereist. Om te beginnen is het de moeite waard om te bepalen welke stimulatie je leuk vindt.

Klassieke vibrators Voor nieuwkomers.

Dergelijke speelgoed is in staat om de kans te vergroten om de gekoesterde te krijgen &# 171; vaginaal orgasme&# 187;.

Klassieke type vibrators &# 171; konijn&# 187; (met een gespleten einde) kan worden gebruikt om de clitoris en de vagina te stimuleren. We doden twee hazen tegelijk, zoals ze zeggen. Dit is misschien wel de meest uitstekende optie om te beginnen.

Trouwens, meestal zien dergelijke vibrators er erg realistisch uit, het herhalen van de anatomische kenmerken van een man. Ze verschillen van futuristische vormen van de rest.

In eenvoudige taal, vaginale vibrator &# 8212; Dit is een kunstmatige fallus met een vibrerende functie, die het best wordt gebruikt voor penetratie.

Clituele vibrators Voor praktische meisjes.

De buitenlocatie van de clitoris maakt de masturbatie van deze zone zeer comfortabel, dus bijna elke vibrator kan worden gebruikt om het te stimuleren. Genoeg om K &# 171; magie&# 187; zone iets vibrerend en bedrijf in een hoed.

Maar als u plezier wilt zijn, gebruikt u de vibrator voor de clitoris. Meestal hebben ze een ergonomische vorm en erg klein in grootte &# 8212; Zo’n vibratorfabrikanten worden gemaskeerd onder mascara, lippenstift of elektronische gadgets, dus het is comfortabel om te dragen in een handtas.

CLITUAL VIBRATOR TYPE &# 171; Butterfly&# 187; gemonteerd op heupen met een bevestigingsmiddel, zodat u het zonder handen kunt gebruiken. Dit is nuttig, zowel tijdens geslachtsgemeenschap en, indien gewenst, combineer plezier met andere zaken &# 8212; loop bijvoorbeeld.

Enorme populariteit wordt nu genoten Slipje met vibratie.

Eens, in zo’n lagere lingerie om huishoudelijke klusjes te doen, vooral leuk.

Puntvibrators G Voor de meest gevoelige orgasmen.

Hoe een vibrator voor deze zone te kiezen? Seksspeeltjes voor Point G verschillen van de rust enigszins gebogen tip. Het is hij die het punt g stimuleert.

Trouwens, dit is de meest erogene zone van een vrouw, dus als je wilt leren hoe je een heel sterk orgasme krijgt, probeer dan deze specifieke vibrator te proberen.

Dubbele vibrators Voor prof.

Als de stimulatie van één erogene zone al een beetje is, zijn dubbele vibrators wat u nodig heeft.

Eigenlijk, dergelijke vibrators anaal vaginaal. Natuurlijk, zo’n speelgoed voor ervaren meisjes, dus voor zo’n apparaat, is het de moeite waard om te oefenen op de klassiekers, waarna je naar het volgende niveau gaat.

Belangrijk! Als je vibrator vaginale en anale stimulatie combineert, wees voorzichtig bij het online kiezen: lees aandachtig over de grootte, dikte en kracht. Gebruik nooit andere soorten vibrators voor anale stimulatie &# 8212; Speciaal speelgoed is meestal uitgerust met een stop waarmee u kunt genieten en de gelederen van mensen die van de cynische artsen houden niet aan te vullen.

Niet opslaan

Een goedkoop speelgoed kan je lichaam schaden, dus bespaar hier is precies ongepast.

De kwaliteit van het materiaal dat op de prijs wordt gebruikt. Ja, een goede vibrator is duur, maar je herinnert je dat dit uw bijdrage is aan uw seksueel ontwikkeling. Bovendien wordt een vibrator van hoge kwaliteit niet één jaar geserveerd.

Vibratormateriaal

Het kan anders zijn en zal dienovereenkomstig verschillend zijn voor zorg.

Het meest aangenaam voor het aanraken en hypoallergeen wordt overwogen Medische siliconen. Intieme speelgoed uit zo’n materiaal zal zacht, elastisch en lang worden geserveerd. Eén ding: met zo’n vibrator kunt u glijmiddelen alleen op waterbasis gebruiken.

Hetzelfde geldt voor de tweede dekking &# 8212; latex. De latexvibrator is ook duurzaam en aangenaam voor de aanraking, maar sommige procent van de vrouwen kan allergieën voor dit materiaal ontwikkelen.

Het derde en eenvoudigste materiaal van welke vibrators doen, &# 8212; het plastic. Zo’n speelgoed ziet er minder futuristisch uit en niet zo aangenaam voor de aanraking. Maar zorg voor haar is gemakkelijker dan eenvoudig &# 8212; Plastic vibrator kan worden gewassen met water met zeep, handvat kokend water en veeg met alcohol af. Absoluut elke smeermiddelen zijn er geschikt voor.

Wat een maat te kiezen?

Als u net begonnen met het vertrouwd maken met vibrators, moet u een diameter kiezen 3.5-4.5 cm. en niet meer dan 16-18 cm. in lengte.

Veel belangrijker moment van vibrator &# 8212; Dit is de vulling, of kamagra oral jelly kopen liever de modi van vibratie. In zulke &# 171; geweren&# 187; Zorg ervoor dat u trillingen aanpast.

Algemene tip: kies een grotere vibrator &# 8212; Het is altijd mogelijk om het met aanpassing te verminderen, maar als &# 171; zwak&# 187; Want je zult niet genoeg zijn, je zult een nieuwe moeten kopen.

Begin met Azov

Fucking kosmische vorm, vibrators met takken en t.D. &# 8212; Het is allemaal later.

Om te beginnen, moet je begrijpen hoe je lichaam reageert op trillingen en dan experimenteren. De eerste vibrator moet comfortabel en praktisch zijn.

Speelgoed zou het oog moeten behagen

De vibrator kan volledig elk ontwerp zijn. Het hangt allemaal af van persoonlijke voorkeuren. U kunt een abstracte optie kiezen (het is niet nodig om iets vergelijkbaars met dit lid te kiezen), omdat de vibrator &# 8212; Dit is geen surrogaat van een man.

Het is erg

Viagra feminin

belangrijk dat het seksspeeltje het oog behaagt, maar tegelijkertijd afleiden. Je neemt het niet aan de liefde.

Eerste &# 8212; Dit is een lichaam. Het is het lichaam dat je belangrijkste waarheid is, dus wees nooit tegen hem. Als je je begin niet respecteert, verlies je contact met de realiteit, omdat je lichaam je tempel is en het verbazingwekkend is.

Onderzoek jezelf &# 8212; Dit is een hele wetenschap die oneindig kan worden bestudeerd, nieuwe interessante manieren uitvinden. Belangrijker, voel je vrij voor jezelf en je verlangens.

De ontwikkeling van hun seksuele potentieel zal nieuwe horizonten van plezier openen!

Net als artikel? Deel met vrienden op sociale netwerken! Er is een persoonlijke ervaring? Zorg ervoor dat je vertelt in de opmerkingen!

Lees ook:

De editie van de editie komt misschien niet samen met de mening van de auteur.

Lifestyle-blogger. Ik zal je het meest interessant vertellen over seks, mode en levensstijl!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *